perjantai 24. elokuuta 2012

Kurkistusluukkuja ja lankavyyhtiä

Kulunut viikko on ollut varsin haastava. Kovasti yritin postausta tehdä blogiin, mutta siinä tuli pari muuttujaa..
Olin maanantaina silmäleikkauksessa ja siitä johtuen en saanut sitten aikaani oikein kulumaan. Siinä kyllä muutaman kerran yritin postausta valmistella, mutta jotenkin sitä vaan sitten tuli kaikenlaisia esteitä ihan läppärin akun loppumisesta silmän kipuiluun ja väsymykseen.

Nyt kuitenkin vilautan erään kreisi-askartelu-viikonlopun tuotos-kortin, joita on muutama muukin. Muutakin kuin kortteja tuli askarreltua, ja koitankin niitä nyt sitten postailla parhaani mukaan.

Tässä hieman syystunnelmia, kurskistusluukkuineen ja lankavyyhti-koristeineen. :)
Talo-chipboard kuviopaperilla päälystettynä, toivotuksena lokoisia syysiltoja ja lintu chipboard-aukkoa sabluunana käyttäen. :)

Talon ikkunaluukkuihin laitoin pieniä lintusia piipittämään.

Lokoista syyspäivää riippukeinussa viettävä hiirulainen sitoi lankavyyhdin taustapaperiin mainiosti, ollakseen haaraniitti.  

Ilmeisen mainiosti nyt sain postauksen tehtyä, aurinkolasit päässä. Ei sillä ettäkö aurinko häikäisisi, vaikka onkin mainio aurinkoinen ilta, vaan että tuo leikelty silmä hieman vähemmän kiusaantuisi. 

Kuulemisiin taas.

love, Pia

4 kommenttia:

Tarkku kirjoitti...

Onnistuneen päivityksen blogiisi teit! Ihana tuo kortti ja vinkeät pikkulinnut kurkistelemassa - kiva oivallus tosiaankin.
Kannattaa suojata sitä silmää aurinkolaseilla, ainakaan ei kovasti näyttänyt tään postauksen tekemistä haittaavan.

Piipero kirjoitti...

Pikkulinnut oli kyl hauska idea, sopivan kokoisia sattui yhdessä paperissa olemaan. :) Aurinkolasit on kiva uus kaveri, nyt kun prismalasien takia en koko kesään ole voinut moisia käyttää! :D Maltoin kuitenkin nukkua ilman..

Leikkaan Mervi kirjoitti...

jee, hienoo,-))m

miia kirjoitti...

Tää on kiva kortti! :) Ja hyvä kun oot malttanut nukkua ilman aurinkolaseja :D