maanantai 28. huhtikuuta 2014

Teepussiaskartelua

Oon aika kova tekemään esim kirpparilta löytöjä tuunausprojektiksi. Joskus ne unohtuu pyörimään nurkissa ilman että mä niitä tuunaisin sen enempää kuin käyttäisin.
Joskus käy kuitenkin myös niin että kun joku löytö on riittävän aikaa silmissä ja nurkissa pyörinyt, siihen yhtäkkiä syttyykin into tarttua.
Näin kävi kolmelle valokuvakehykselle jotka oon varmaan pari vuotta sitten löytänyt jostain.
Tähän soppaan kun lisätään se että juon aika paljon teetä ja koska teepussien kääreet on aika kivoja väriltään ja designiltaan myös, on niitäkin tullut säästettyä askartelua varten.
Niitä on itseasiassa säästetty melko kauankin jo, eikä pelkästään omasta, vaan myös ystävien ja opiskelutoverien toimesta. Kiitos teille siitä!
Tällainen projekti näistä rakennusaineksista sitten kehkeytyi kiva-kalustelakan kanssa:
 
 
Love, Pia 

8 kommenttia:

miia kirjoitti...

Noistahan tuli hauskat! :) Ja tyypillä on PIKKANEN varasto teepussejaKIN. :D

Merkku kirjoitti...

Wautsi, nää on tosi upeat! Loistava idea!
Laita mulle osoittees vaikka Merkkublogiin kommenttina niin lähetän sulle parit Teekuppikeijukuvat. Se on ihan olemassa oleva fyysinen leimasin, ei siis digi.
Noi digileimakuvat on kyllä käteviä myös. Tilaat vaan jostain firmasta digileiman, maksat ja ne lähettää sulle sähköpostiin linkin mistä saat tulostettua sen kuvan. Mä tulostan ne mattapintaiselle valokuvatulostuspaperille ja väritän tusseilla.
Hauskaa Wappua!
p.s. ai niin, aiotko värittää ne lähettämäni leimakuvat vesiväri vai liuotinpohjaisilla (siis tusseilla). Siitä riippuu leimaanko vesiliukoisella vai liuotinpohjaisella leimavärillä

Piipero kirjoitti...

Kiitti Miia. Ja juu, kyl on vähän kerääntynyt noita pussejakin varastoon.. heh.
Kiitos Merkku. Noi oli myös tosi kiva tehdä. :)
Mä laitan mun osoitteen sulle Facebookissa, jos sopii. Väritän yleensä kuvat akvarellikynillä niin versafine tai vastaava on hyvä leimaamiseen. Kiitos tosi paljon. Digileimoja mä en oo vielä päässyt kokeilemaan, ei ole ollut tulostinta, mutta nyt on - joten ei tiedä vaikka lähitulevaisuudessa testaisin niitäkin. :D
Hauskaa Wappua myös sulle!

Maaret kirjoitti...

Oi, oi mahtis kehykset olet pikku kätösin askarrellut.
Oikeassa olit arvaillessasi toukokuun lopusta, olen edelleen mökkimaisemissa, melkeinhän me siellä asutaan aina marraskuun alkuun saakka. Poikkeuksen tekee tietysti Eurajoen tapaaminen, jota en jätä väliin, on ihan paras askartelutapaaminen aina :)

SannaS kirjoitti...

tosi upeasti tuunatut kehykset!! =)

SannaS kirjoitti...

ainiin, ja ihan unohdin vastata, et niitä luuklemmareita oon ostanut muistaakseni Järvenpään taitaville-liikkeestä... =)

Hilmukka kirjoitti...

Voi jehna, että osaa olla kauniit kehykset. Kyllä tuolla pussimäärällä riittää päällystettävää. :)

Piipero kirjoitti...

Kiitti Maaret. Ja hyvä juttu, että Eurajoella sit nähdään ainakin. Mäkin oon sinne nyt vihdoin tulossa mukaan. Jee! :D
Kiitos Sanna, itsekin tykkään kyllä kovasti. Ne luuklemmarit on kyl suloset, tarvii pitää silmät auki jos joskus tulis vastaan.
Joo kyllä vaan Hilma, tolla pussimäärällä luulis tuunaavan vaikka mitä muutakin vielä.