maanantai 23. heinäkuuta 2012

Uusi alku, kaikelle!

Heipä hei sinulle, joka olet tiesi löytänyt uuteen Piipero-blogiin.

Kävi siis tosiaan niin, että viisi vuotta vuodatuksen parissa tuli tiensä päähän. Tässä puurossa oli nyt hyvin monta lusikkaa, ja kerronkin niistä nyt muutamista.


Runsaat viisi vuotta kirjoitin piiperon piiperryksiä vuodatuksen puolella.
Kesäkuussa vietin aikaani ahkerasti kesätöiden parissa, joten blogi ei päivittynyt pätkän vertaa.
Vuodatuksen tekniikassa ilmaantui pitkäaikaisia huoltokatkoja ja muita ongelmia, joista tosin olin täysin tietämätön päivityspuutteen vuoksi muutenkin. 
Havaitsin huoltokatkon kuitenkin tuttavieni (mm. äitini) kautta ja ryhdyin pohtimaan blogin muuttotalkoita.
Olin aina ajatellut, etten tahdo blogiani muuttaa vuodatuksesta muualle, sillä olin blogini saanut kotiutettua kivasti piipero.vuodatus.net -osoitteeseen.
Yhtälö täydellisen onnistuneesta kesätyöstä (joka herätti toiveita tulevaisuutta kohtaan), vuodatus-blogin päivitysnihkeydestä, vuodatuksen huoltokatkoista, ja sopivasti erääntyneestä viiden vuoden etapista saivat aikaan päätöksen vaihtaa blogi tänne bloggeriin, osoitteeseen piiper.blogspot.com

TERVETULOA!Aloitankin uuden blogin esittelemällä pyöreän kortin, jonka vein viimeisenä kesätyöpäivänäni työpaikalle työkavereiden piristykseksi, kiitosten ja kesäterveisten siivittämänä.


Pyöreyttä, pastellia, raitoja, korentoja ja kukkia..

Äidin varastosta sain "lainata" yhden kauniin kukkasen.

Korentohaaraniitit sopii varsin suloisesti pastelliraitaiseen paperiin.


Näin tämä sitten alkoi.. katsotaan kuinka tässä käy. ^_^

...ja Elmerihän on edelleen mukana kuvioissa!love, Pia

10 kommenttia:

Hilmukka kirjoitti...

Puhtaalta pöydältä on hyvä aloittaa. Suustani pääsi pari riemunkiljahdusta, kun näin sivupohjan ja tajusin, että tämänhän on ihan uusi blogi. Raikas, uusi, ihana! :)

Ja ihana on korttikin. Toivottavasti lomalla inspiroidut tekemään kaikkea kivaa ja päivittelemään niitä blogiinkin. Saa edes vähän kuulla sun kuulumisia. <3

Pia - Piipero kirjoitti...

Kiva kuulla että riemunkiljahduksia on päässyt! ^_^
Kiitos, itekin tykkään kortista. Tuossa samassa korttisykäyksessä syntyi neljä korttia, muut sitten esittelyssä myöhemmin. :)
Ja paljon on muutakin ajatusta tekemisistä ja blogipäivityksistä.
Kiitos ekasta kommentista! <3

Pia - Piipero kirjoitti...

Kiitos vierailusta Teuvo. Porissa tuli itsekin asusteltua kuluneet kuusi viikkoa, vanhempieni luona, kun kesätöitä olin Porissa tekemässä. Nyt taas kotona Raumalla, ja syksyksi Hämeenlinnaan. Aurinkoa ja intoa kameran kanssa, hienoja kuvia olet ottanut!

Maissi kirjoitti...

Onnea uudelle blogillesi ja ihanan raikkaan pohjan olet siihen tehnyt :)

Tarkku kirjoitti...

Nyt on mullakin tuo blogikodin vaihto edessä, haikealta tuntuu ja haastetta varmaan mulle - toivottavasti opin käyttämään ja täyttämään uutta ;)

Lotta kirjoitti...

Paljon onnea uudelle blogillesi! :) Minäkin loikkasin Vuodatuksesta ulos, mutta Wordpressin puolelle.

ninarsku kirjoitti...

Tervetuloa bloggeroimaan :D ja kivaa jos nähdään viikonloppuna wetterillä. Söpö kortti, hauskoja noi sudenkorentohaaranitit(?)!

Pia - Piipero kirjoitti...

Joo muutto on aina haikea, mutta jotenkin sitä sitten uudessa oppii elämään ja asumaan. Kyllä siitä hyvä tulee - älä turhaan jännitä! ;)

Pia - Piipero kirjoitti...

Kiitos Lorainne, ja kiva huomata että löysit myös tiesi uuteen Piipero-maailmaan. :)
Itsekin olen kokeillut wordpressin blogia yhden koulukurssin yhteydessä, mutta jotenkin vaan vaisto toi bloggeriin. Tsemppiä myös sun uudelle! ^_^ Vieraillaan jälleen puolin-toisin!

Pia - Piipero kirjoitti...

Kiitti Ninni, sä oletkin jo vanha tekijä bloggerissa! xD Mä oon kans ihan intona jos nähdään lauantaina, ainakin näillä näkymin oon tosiaan tulossa, vaikka Porissa olis samaan aikaan vw-tapaaminen, ukko hoitakoon sen sitte. xD
Juu, sudenkorennot on hauskat! ja ne tosiaan on haaraniittejä. Ihan törkeen vanhoja, enkä yhtään muista mistä ne oon hommannut! o_O