lauantai 28. heinäkuuta 2012

Kesälomaisia kortteja

Kesä on taas siinä vaiheessa että Raumalla on kuluneella viikolla vietetty pitsiviikkoa, ja tänään on jälleen Mustanpitsin yö. Raumalla siis tapahtuu. :)
Nyt kuitenkin pieni paluu muutaman viikon takaisiin asioihin.

Kesäloman ensimmäisessä vaiheessa - jossa olin siis kesätöissä, mutta loman siitä teki se että koulua ei ollut, - iski hetkeksi korttiaskartelu into, ja niinpä syntyi muutama kortti.

Edellisessä postauksessa esittelin niistä ensimmäisen, nyt niitä lisää.

Keijukainen pääsi näihin kesälomakortteihin aika vahvasti mukaan. Kuvat tuli väritettyä aikaisemmin erästä koulutyötä varten, ja niitä oli sitten kiva käyttää kun valmiina odottelivat.

Pari super-herttaista sydänhaaraniittiä! <3 Sopivat sävyjensä puolesta mainiosti tähän korttiin! ^_^

Äidiltä lainasin onnitteluleimasinta. Se ehkä pienesti hukkuu tuonne kulmaan, kuviopaperin syövereihin, mutta siellä se on.

Niin ja tietty sit tämmönen koukerokiemura kulmaan. Nää on aika kivoja, vaikka näitä tuntuu saavan mistä vaan marketista xD Pitäis käyttää silti enemmänkin, kun niitä lokeroista löytyy.Sitten vaan kohti uusia askarteluja. Eilen merellä ajellessa valmistui yksi neulomis-projekti. Pitäisi enää langanpäät ujutella kudoksiin ja kuvata aikaansaannos. ;D


love, Pia5 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Onnea uudelle blogillesi:)
Aika moni blogituttava on nyt sanonut hei vuodatukselle ja aloittanut puhtaalta pöydältä bloggerissa. Niin tein itsekkin! Toisaalta harmittaa mahdottomasti menetettyjen kuvien osalta,mutta toisaalta ehkä on hyvä vaihtaa vähän tyyliä ja unohtaa menneet.
Etiäpäin,sanoi mommo lumessa:D

Arja L kirjoitti...

Nyt siis oikeesti alkaa hihitys:))) Ei pysty kirjoittamaan yhtäkään kommenttia ilman kirotusvihrettä.Mommo on ihan kiva sana,mutta siis MUMMO:)

Pia - Piipero kirjoitti...

Kiitos paljon Arja :)
Niinhän se on viime kuukaudet tosiaan näyttäneet ettei Vuodatukselle oikein heru sympatiaa.. :/
Tsemppiä, ja onnea myös sun uudellesi! :)

Pia - Piipero kirjoitti...

Kirotusvihreet on elämänsuola! Mommo... hihiihi... ^_^ Varsin mainio vihre! Etiapäi kaikist häriöist huolimat!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Perässä muuttanut lukija ilmoittautuu :D