sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Täällä ollaan.

Tervehdys ajan takaa.
Nyt taas nolottaa kun aika on kulunut ja blogissa ei mitään eloa.

Ensimmäiseksi pitää tietty kertoa, että Hämeenlinna on jäänyt kotipaikkakuntanani vain muistoihin. Olen siis muuttanut takaisin Raumalle, ja aloittanut syventävän harjoittelun.
Seuraavia postauksia voikin sitten odotella uudelta maaperältä.


Valitettaviakin uutisia on.. muuton yhteydessä kävi niin että Upea suureksi kasvanut hunajamelonini piti heittää pois. Kyllä hän muuttomatkasta selvisi, mutta uudessa kodissa kastelija unohti hänet kun oli niin paljon kaikkia muuttolaatikoiden järjestelyä ja työhuoneen sisustamista. Kaveri kuivahti ihan totaalisesti. Uskon silti, että hän oli jo aika pitkälti elämänsä päässä - hedelmiä ei alkanut tulla ja muutenkin purkki kävi pieneksi. Kerran esittelemäni avokado kuitenkin jaksaa puskea versoa... siitä sitten lisää tuonnemmin.

Tänään oltiin merenrannassa heittämässä frisbeegolfia kun keli oli (ja on vieläkin) mitä mainioin syysulkoiluun.Mun oranssi Sharkki.

Mää, just heitin.Oli sellasia keltasia lehtiä, jota ajattelin et varmaan Lapissakin nyt on, mut enemmän.


Fiiliskuva syksyn värisistä lehdistä ja aurinkoisesta taivaasta.


...tällast kuraa löytyi rannasta. Kerättiin levällään olleet sirpaleet yhteen kasaan, jospa niitä olisi helpompi väistää. Olis tietty kerätty pois ne kokonaan, mut ei ees koirankakkapussia ollu jääny taskunpohjalle..
Edelleen mua harmittaa nää enemmän kuin sata koirankakkaa yhteensä!

Niin ja oommää kyl kumminki käsitöitäkin tehny, ja askarrellu. Varsinkin harjoittelussa. Mut harjoittelujutuista myöhemmin. Tämmöstä virkattua huivia oon nyt viimepäivinä värkkäilly:


Kiitos, kiva kun joku jaksaa täällä käydä. Jättäisitkö kommentin?
 
love, Pia

3 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Ei sun tartte yhtään nolo olla, opiskeluissa on tarpeeksi duunia. Mutta kivaa kun olet jälleen Raumalla ja voi useammin tavatakin.
Ihanan pehmoista lankaa tuo sun huivi ja olisko se nyt ihan hiukkasen sun värikin :D

miia kirjoitti...

Outoo! Mää en pysty tietokoneella kommentoimaan sua, ei oo edes Arjan kommenttia näkymässä eikä mitään lootaa mihin kommenttia heittää. :/ On se loota ennen ollut, enkä oo tulikettuselainta mihkä vaihtanut. Mutta siis ihanan syksyisiä kuvia! Tuo sun frisbee näyttää jättileveältä sieneltä :D

Pia - Piipero kirjoitti...

Joo tuttu juttu Miia. Oon huomannus siis saman. välillä tää jostain syystä ei näytä kommentointilaatikkoa ollenkaan. Mutta asetuksissa kyllä on että kaikki saa kommentoida. välillä vähän vaihdan sitä, että blogger muistais oikeesti sallia sen.. en tiiä mistä kiikastaa.. :(