lauantai 22. maaliskuuta 2014

Ystävänpäivän pienet sarjatuotannot

Tässä on nyt ollut oikea ystävänpäiväkorttien postauskimara. Joten laitetaan samaan syssyyn vielä loputkin.
Nämä kortit tein tosiaan pieninä sarjatuotantoina. Se oli kaiketi ainut keino saada mahdollisimman monelle haluamalleni ihmiselle ystävänpäiväkortti lähtemään. Tietty, vielä jäi monta uupumaan.

Näissä on tuollaisia varastosta löytyneitä ovaali-aukkoisia korttipohjia, muutama stanssattu muoto ja leimattu sydän. Itse pidän erityisesti värivalinnoista.

Näitä syntyi pieni kahdeksan kappaleen sarja.

Ovaali-aukkoisia korttipohjia oli kertynyt varastoon useampaakin sävyä, ja halusin leimata jonkin tosi yksinkertaisen, mutta väritettävissä olevan kuvan näihin. 
Ja tässä tullaan siihen kun en ikinä muista valmistajaa enkä tuotesarjaa, niin en voi kuin kehua että kiva leimakuva on ja Amaliasta olen tuon setin ostanut joskus. Sisäsivulle haaraniittien kantoja peittämään (paljastus) tein Ystävänpäivätoivotuksen. Leimasin tekstin irtokirjaimilla, kirjain kerrallaan. Kuusi kertaa, sillä kortteja tuli kuusi. Viisi vaaleanpunaista ja yksi violetti.

 Tässä tämä violetti yksilö. Korttipohjat nyt vaan jakautuivat niin. :)


Nyt luulisin että on ystävänpäivä käsitelty ja taputeltu pakettiin. Kohti uusia tarinoita.
Neulepuikot on ainakin heilahdelleet aika kivasti viimeviikkoina, teen nimittäin elämäni ensimmäisen kerran puseroa. Langat ostin lomamatkalta Budapestista helmi-maaliskuun vaihteessa, kun olimme poikaystävän kanssa viettämässä kymmenvuotista yhteistä aikaamme.
Siitä tuonnempana - neulepuserosta siis. Voin toki jokusen kuvan lomamatkaltakin jakaa. iloksenne.


Love, Pia

Ei kommentteja: