lauantai 29. maaliskuuta 2014

Viis joulukorttia kuussa. vol2/2014

Joo myönnetään että on jo maaliskuu, ja helmikuunkin kortit on postaamatta - vaan tehty kuitenkin. Ja rehellisyyden nimissä täytyy sanoa että kolme joulukorttia sain tehtyä helmikuussa, ja kaksi rästissä ollutta tein sitten ennen maaliskuun askartelutapaamista. Tapaamisessa teinkin sitten maaliskuun viisi korttia. Joten olen ihan aikataulussa. Sitten tietty lesotan sen verran että huhtikuun kortitkin on jo vähän matkaa ideoitu ja alustavasti aloitettu. xD Nähtäväksi vaan jää miten niiden toteutuksen käy..

Tässä kuitenkin tämä helmikuun korttirykelmä, Olkaa hyvät:
(kuva kasvaa klikkauksella)



Korttipohjiin oon ensin leimannut jouluisia sanoja tai toivotuksia leimakuvaan sopivalla värillä, ja sitten valinnut yksivärisiä papereita ristikkäin kuvan alle. Muutama koriste ja se on siinä.


 Sen verran haastava kuva oli leikata ääriviivoja myöten, että kaksi jaksoin leikata ja kolme jäi sitten valkoreunaiseksi. Vaikka itse kyllä tykkäänkin enemmän näistä joista reunat oon leikannut pois. Että kyllä se olisi vaivan väärti, tällä kertaa ei hermot kestäneet.



Tässä vielä kaikki viisi todistusaineistoa.


Kiitos vierailustasi taas.
Love, Pia

3 kommenttia:

miia kirjoitti...

Huippua kun sun projekti on aikataulussa! :) Ihania kortteja jälleen kerran, mää niin digaan sun kortteilutyylistäsi! Ja emmää olis edes huomannut onko kuvat leikattu ääriviivoja myöten vai ei, ellet olis asiasta sanonut :D Näin tarkka tää mun askartelusilmäni taas on. :D

Tarkku kirjoitti...

Kylläpäs onkin piristäviä kortteja!
Tuo idea koota tekstipaperitaustalle yksivärisistä rouheareunainen "pino" elävöittää luistelijan piruettia hienosti - liike ikäänkuin jatkuisi.
Jospa mäkin saisin viimesunnuntaina kirimisvauhdilla kolmenkuukauden kortit vielä valmiiksi, ja vaikkapa kuvatuksi. Varmaa ei kuitenkaan ole, että blogiini ne päivittäisin.
Energisiä kortteja olet kuitenkin tehnyt <3

Arja L kirjoitti...

Ihanan pörtsymäisiä, tykkään :)
Itsellä maaliskuun kortit puolittain valmiina, saattaapi ehtiä kuukausi vaihtua ennenkuin tulevat valmiiksi.