sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Opiskelukiintiö

Tervehdys.
Nyt seuraa pelkkää höpötystä. :)
Mun läppäri on pois käytöstä, koska siitä on tod näk kovalevy poks! Joten nyt nakuttelen älykkäällä puhelimella, blogger-sovelluksella. Siksi tuotos on erinäköinen. (En saa kaikkia lempparimuotoilujani tehtyä)
Ja kun mietin tarkemmin koneen ikää, laskin vuoden verran pieleen. Löysin ostokuitin josta oli hyvin iloinen, koska siinä luki että takuu 2v. Mut sit tajusin et se olikin 2012 ku ostin sen eikä -13. Shit! :(
Noh, huomenna meen huoltofirmaan ja kysyn mitä sille on tehtävissä. Tietty kaikki kuvat harmittaa, jos ne on mennyttä. Mut tää on niin tätä hiton nykyaikaa. Uskomatonta että kone hajoo 2v 3kk iässä. En osta mitään enää gigantista kun laatu tuntuu olevan tätä.

Huomenna lähden hoitelemaan opiskelukeissiäni taas eteenpäin. Palaan siis Hämeenlinnaan puoleksitoista viikoksi. Sain asuntolasta huoneen, joka mua huvittaa kyl jonkun verran. On tullut tän opiskelun aikana sit kokeiltuu aika monenlaista asumista.
Kovasti on hommia jotka tarvii jotenki selvittää ku oon ihan lukossa ja ahdistuksissani. Oppari on palautettu, mutta kehitysehdotuksia tietty satelee. Koitan niitä hiukan hyödyntää ja viilata työni entistäkin ehompaan kuosiin. Oon kuitenkin iloinen kun opettajat on kannustaneet ja kehuneet.
Noh, yhtäkaikki, on ihan mahtavaa päästä taas Hämeenlinnaan jonne oon jo ehtinyt kaivatakin! Ihana nähdä ystäviä - joita oon tajunnut olevan hirmuisesti! <3 kiitos siitä!
En tiedä kuin kestän asua vanhan kodin lähituntumassa, koulun kampus alueella, kun oma pikkukotini oli NIIN valtaisan ihana ja rakas. Ehkä mä jotenkin kestän.

Tänään oon sit lähtemisen rasittavuudesta ahdistuneena pakkaillut kaikkea tärkeetä ja tarpeellista, plus turhaa ja puuhallista mukaani. Jotta asiat tulisi hoidettua ja aika kuluisi mukavasti.
Hassua miten nyt tuli olo että olis lähdössä lomalle, vaikka lähden nimenomaan koulutöitä pakertamaan. :D Mut onhan se kun pois kotoa, matkatavarat mukana ja ei "tarvi" töihin mennä. Hih.

Kuulemiin.
Wish me luck!

-Pia

2 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Onnea ja voimahalaus Hämeenlinnan reissulle täältä Tulivuoren Arskalta ja Tabelta <3
Älä stressaa...sää klaaraat homman!!!

miia kirjoitti...

Onnea matkaan! :) Ihana varmasti palata sinne ystävien keskelle, kiva kun saat nähdä kivoja ihmisiä koululomasi aikana :)