lauantai 5. huhtikuuta 2014

Viis joulukorttia kuussa Vol.3/2014

Nyt olenkin ollut ahkera kun sain jo maaliskuussa tehtyä maaliskuiset joulukortit. Hurraa.
Ja nyt oon jo kuvannutkin ne ja seuraavaksi ne tulee kaiken maailman tietoisuuteen. Oh my. xDLähdin tämän kuun kortteihin sellasella mulle-yksinkertaisella tavalla. Oon joskus muutama vuosi sitten jo hankkinut toooosi ison joulukuusileimasimen, jota en oo kuitenkaan vielä käyttänyt missään valmiissa jutussa. Nyt sitten keksin leimata siitä osan kraft-kartongille ja kiinnittää sen sitten korttipohjaan.

Väritin kuvaa kuivapastelleilla kevyesti ja lisäsin jouluntoivotuksen leimaamalla. Lopuksi tuntui että kortti kaipasi vähän koristeita - mutten kyllä oo varma oliko noi tarratimantit hyvä valinta tonne yläreunaan.. Siellä ne nyt kumminkin on.

  Kuvat kasvaa taas klikkailemalla, jos siihen tuntuu olevan tarvetta.


 Yhden kuusen halusin jättä värittämättä, kokeilumielessä.

Kerro ihmeessä mielipiteesi, kumpi on sun mielestä kivampi versio. Väritetty vai värittämätön kuusi? Ja mitä tykkäät ruskeasta leimamuste valinnasta? Musta tuntui että musta väri ois ollut liian raaka tohon kraftille.

Tässä vielä kaikki vieretysten. Lämmin kiitos vierailustasi jälleen
! <3


love, Pia

4 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Tää tykkää näistä kaikista!
Todellakin ruskea leimasinmuste on hyvä valinta ja tykkään noista timangeista.
En osaa valita väritetty vai värittämätön...molempi parempi :)

Hilmukka kirjoitti...

No onhan noi kaikki tosi nättejä. Mä tykkään tosta värittämättömästä enempi, mut mulla onkin nyt menossa joku "yksinkertainen on kaunista"-vaihe. :)

miia kirjoitti...

Ihania! Tosi kaunis leimasin! Tykkään ruskeasta musteesta, itekin käytin leimailuajanjaksonani paljon ruskeaa. Nykyään leimailen kauheen vähän ja senkin mustalla. :D Timantit sopii tosi ihanasti tuohon! Ja en osaa sanoa onko väritetty tai väritön parempi, molemmat on ihania! :)

Pia - Piipero kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Kivoja. ^_^
Niin mä vähän Miia muistelin että sä tykkäsit käyttää miemummin ruskeaa.
Mullakin on Hilma vähän yksinkertaisempi vaihe jotenkin päällä. Ihan hauska välillä vaihtaa fiilstä ja tyyliä.
Kiva kuulla Arja että tykkäät myös timangeista.. mä en oikeen vieläkään. Ja onneks jätin yhden värittämättä, koska just niinkun sanoit : molempi parempi.
Tätä tyyliä tarvii käyttää myöhemmissäkin jaksoissa.