maanantai 4. helmikuuta 2013

Oho.. Ja sit meni monta tuntia.

Rupesin eilen tossa tylsyyden keskellä selailemaan polymeerimassa-kirjaa ja voi KÄÄÄKSIS mitä tapahtui! xD

Selailtiin kirjaa kivasti yhdessä murun kanssa. Muru luki itse samalla Soundia, joka on sen lempilehti ja se on mun mielestä varsin viehättävää. ^_^ Kirjaa selatessa aina välillä näytin sillekin mitä kaikkea ihanaa siellä oli. Oli kivaa ja hauskaa kun yhdessä kateltiin ja intoiltiin niistä ideoista. :-D


Niinpä sitten kun taas eron hetki koitti ja sen meidän pikkuauton nokka lähti kohti Raumaa, mä kaivoin kaikki polymeerivermeet esiin, ruuvasin pastakoneen pöydänreunaan ja pistin tohinaks. B-)

Käytin millefiori-kurssilla Kato-massasta tekemiäni pötköjä, kukkaa ja perhosta.
Kokeilin myös fimo soft:sta tehdä "vähän niinku" millefiori juttuja, tosin aivan sairaasti yksinkertaisemmalla otteella. Kivoja kokeiluja silti sain aikaan niistäkin.
Laitoin myös jatkokäsittelyä odottamaan muutaman pötkön fimosta tehtyä kiemuraa, ja meinaan niitä varmaan tänään vielä testata. 


We'll see....
 Tässä vähän paikkojen sotkemista. ...ja tässä niitä valmistuneita kokeiluja...
...to be continued                    


love, Pia

2 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Mielenkiintoisen näköstä hommaa:) Harmi vaan ettei kuvia saa isommaksi,et näkis tarkemmin!

Pia - Piipero kirjoitti...

Kiitti Arja. :) Muakin harmittaa toi kuvien pienuus, tää postaus meni vähän sillee häthätää, kun kännykällä nopsaan otin kuvia ku olin niin innoissani. Sitte viel kuvien laittamisessa blogiin oli vähän haasteita, niin se on nyt tällä kertaa näin. Mut otan vielä oikeella ~ihanalla~ kamerallani kunnollisia kuvia, joita saa sitten isommaksikin. Promise! <3