sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Korttelijoulu vol5. 2015

Viides Korttelijoulu Ohjaustoimintaporukalla.
Tai ihan rehellisiä jos ollaan niin neljäs mulle, koska vuonna 2013 en pystynyt osallistumaan koska opinnäytetyöni teetti sen verran työtä etten ehtinyt valmistella myyjäisiä - mutta tytöt olivat silloinkin joten voin rehellisesti sanoa että meidän "joukkue" oli nyt viidennen kerran Korttelijoulussa, Wetterhoffilla, Hämeenlinnassa.Lauantai-aamu 12.12. valkeni kun oltiin Astan ja Hilman kanssa saatu meidän myyntimökki valmiiksi. Myyjäiset alkoi kymmeneltä, me oltiin jo kahdeksan jälkeen laittamassa paikkoja kuntoon.


Kaikki valmiina.

Asta laittaa mainoksen sosiaaliseen mediaan. ;)


Siinä niitä mun tekemiä on.
Keraamisia riipuksia, kruunukorkkikorviksia ja -magneetteja, viinipullonkorkeista korviksia, rintakoruja ja jotain muuta.
Vasemmassa reunassa Astan tekemiä heijastavia.
Ihan oikeessa reunassa (vähän huonosti näkyy tosin) Heidin tuotteita. Koruja, kransseja (mökin ulkopuolella), käsinsidottuja kirjoja ja käsikoruja.


Tässä näkyy Astan ja Hilman tekemisiä.


Astan koruja ja niitä heijastavia.


Hilman virkkaamia pannunalusia, neulomia tiskirättejä, pieniä koruja ja pussukoita.

Tästä sitten ensimmäisen myyjäispäivän jälkeen mentiin porukalla syömään ja käväsemään Goodmanissa parissa kaupassa ja illaksi ja yöksi menin Astan luokse.Aamulla, kun lähdin Astan luota kohti myyjäisiä, oli kannon nokkaan tullut lunta. 
Olihan siitä nyt kuva otettava.


Kun pääsin Wetterhoffille, otin muutaman kuvan meidän mökistä.
Siellä tytöt oli jo laittaneet kaikki hienosti valmiiksi ja iloinen hyörinä kävi mökin edustalla.Hienosti meidän työvuorojen vaihtelut sujui.
Vuoroteltiin myyntityössä ja sisällä lämmittelemässä käymisessä.


Tässä vielä Sunnuntain hämärissä tuotteita meidän pöydässä.


Astan kaikki heijastavat teki kauppansa. Niitä ei jäänyt yhtään. Heh!
Kiitos siitä kaikille asiakkaille.


Kiitos muutenkin ihan koko korttelijoulun osalta kaikille tutuille ja ystäville - ja vieraille ja uusille tuttavuuksille. Oli tosi iloinen tunnelma ja kiva että meidät tunnuttiin muistavan jo aiemmiltakin vuosilta. Se jos jokin lämmitti sydäntä vaikka varpaat pikkuisen palelivatkin. :)

Nyt sitten pyöritellään uusia ideoita ja ajatuksia ensivuoden Korttelijoulua varten.Kiitos,
Pia

2 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Onnittelut menestyksestä mutta olivathan tuotteet selvästi hyvuä :)

Pia - Piipero kirjoitti...

Kiitos Jokke kommentista ja vierailusta.
Niin ja kiitokset myös menestysonnittelusta. Kyllä se niin on että hyvät tuotteet käy kaupaksi ja tänä vuonna ystäväni Asta pesi kyllä onnistuneimpana tuotekehittelijänä meidät muut! ;)