tiistai 3. joulukuuta 2013

Päivä joulukorttien parissa

En tiedä onko sillä niin suurta väliä että joulukortteja lähettää, mutta oon jo kauan sit päättänyt että jos lähetän, lähetän itsetekemiäni joulukortteja. Opiskelun vuoksi parina vuonna kortit jäi siis unholaan - älkää ystävät ja tuttavat olko siitä pahoillanne.
Enemmänkin joulukortit on ollut mulle mukava tapa virittäytyä jouluun.
Tänään vietettiin ystäväni Miian kanssa päivää joulukortteja värkkäillen. Tää oli jo toinen sessio joka saatiin tän joulun korttien tekemiselle järjestettyä. Hyvä me!

Tässä -tällä hetkellä- tuorein kortti. ;)
Into on edelleen siis yllä, vaikka Miia jo lähtikin..

Miian mielestä mun työpisteeni oli kuulemma jotenkin täyteen ahdetun näköinen.. emmä tajuu mitä se tarkotti. Hyvin tos mahtuu..

Ja tässä koko saldo tältä päivältä. Vielä aattelin siis yhden tehdä.. vaiks tänään tarvii kyl vähän yhtä joululahjaakin neuloa..

Kiitti, kiva kun kävit.
<3 pia

3 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Ihan sun näkösii joulukorttei,nättejä!
Toi sun työpöytäs on kyl kaukana täyteen ahdetusta...näkisit mun :D

miia kirjoitti...

Hihii, kiitos huippukivasta viiko... eiku päivästä! :D Buahahaa! Ihania kortteja ja kiva nähdä tuo tuoreinkin tällee näytön kautta. :) Ja kai sulla nyt enemmänkin vois kamaa tossa sun tehtaalla olla :D

Pia - Piipero kirjoitti...

Mä en Arja usko sua. Aina ku oon sun verstaal käyny, on pöytä ollu iha just siivotun näkönen. xD
Kiitos itsellesi Miia piristävästä päivästä. Se teki niin hyvää. ..ja joo, kyl toi on kaameemmassakin kunnossa ollut, mut tää on kyl aika ultimaattinen.. ;)