keskiviikko 29. elokuuta 2012

Oho! Mikäs se täällä on!? Näitä on KAKS!

Rakkaan poikaystäväni, ukkoni vanhempien mökillä, on muutamia punaisia keittiöastioita, joissa on valkoisia sydänkuvioita. 
En nyt tietenkään löytänyt yhtään kuvaa mökiltä, jossa olisi esim teemuki, josta yleensä aina juon aamuteeni mökillä ollessamme.

Noh, ei tosiaan tarvinnut kauaa ihmetellä kun kirpputori-keikalla silmiin osui punaista, ja valkoisia sydämiä. Hintaa näillä ihastuttavuuksilla ei tainnut yhteensä olla kuin 3 tai 4€

Sydänkuvioiset tarjottimet, pienempi lähinnä ison pöytäkynttilän alustaksi sopivainen. ^_^

Iki-ihana Ronja. 1,5€. En taaskaan miettinyt, vaikka nyt olisi kannattanut vähän paremmin katsoa. Huomasin kyllä, että kirja on hieman rikki, mutta se ei minua haittaa. Pikkuisen harmittavampi asia on, että tarina alkaa vastaa sivulta 15, aikaisemmat sivut ovat päässeet hukkumaan.. mutta en anna sen haitata itseäni. Ronja on minulle tärkeä satu!

Olen Ronjaan tutustunut ensimmäisellä, tai toisella luokalla, kun luokanopettajani luki kirjaa koko luokalle. Se oli erityisen mukavaa. Sittemmin, ollessani jo neljäsluokkalainen, pääsin itse esittämään Ronjaa harrastajateatterin lavalle Porissa. Siinä syy, miksi Ronja ryövärintytär on minulle niin tärkeä satu, siihen liittyy paljon monenlaisia muistoja. :)


 Myös eräänlainen hauskuutin löytyi tällä reissulla. (näkyy myös edellisessä kuvassa..) 
Tätä en todellakaan ostanut tarpeeseen, en vain voinut elää ilman tätä.

Riemu Noppa:


Haha!!^_^

love, Pia

9 kommenttia:

Hilmukka kirjoitti...

Ei voi olla totta! Mein äiskällä on varmaan sit samoja sydänkuppeja mitä tein siellä mökilläkin. Ja missäs kirpparilla sä kävit, mä nimittäin hiplailin tuollaista ihan samanlaista noppaa Kokemäen Tuohitorilla pari kuukautta sitten. x)

Niinu kirjoitti...

Onneksi tuollaisen klassikon osaa itsekukin jo melkein ulkoa - ei haittaa puuttuvat sivut:) Ihanat syrämmet olet saalistanut!

Pia - Piipero kirjoitti...

Mitä Hilmukka - teidän äidilläkin on syrämii? Ihanaa! En ollut Kokemäen tuohitorilla, Raumalla olin tossa ihan meidän lähellä, uudella kirpparilla jonka nimeä en millään nyt muista. :( Jos näät tollasia vielä jatkossa, niin voit lahjaksi mulle hankkia - tai sit voidaan keksiä jotain vaihtareita! ;)
Niinu - oot ihan oikeessa. Kyllähän sen muistaa ihan ulkoa. Musta on vaan niin ihanaa omistaa nyt vihdoin tuo kirja. Vaikka toki, saahan niitä tietty mistä vaan - mutta tää nyt tupsahti vastaan! ^_^

Amalia kirjoitti...

Hauskoja löytöjä olet tehnyt. Tuo riemunoppa varsinkin riemastutti... Elämässä pitää olla huumoria.

Lorainne kirjoitti...

Haha, loistava tuo noppa! :D Minulla on yksi tarjotin samanlaisella sydänkuviolla, ja tykkään siitä ihan hirveästi. <3

Oliskos muuten innostusta joulukalenterivaihtoon? Yritän haalia nyt ihmisiä mukaan, kun lista näyttää vähän tyhjältä, heh... :D

miia kirjoitti...

Noi sydänjutut on kivoja! Mää sain anopilta joskus semmosen vihreen sydänkuosilakanan (vaiko pussilakanan), se on symppis! :) Ja aika pähee noppa! :D

Pia - Piipero kirjoitti...

Kiitti kommentista Lorainne, mulla on vähän opettelua vielä tää bloggerin kommenttien seuraaminen, siksi vähän tälleen myöhässä vastailen. :)
Joulukalenterivaihto olis kyllä kiva ajatus, mutta tiedän etten tuu ehtimään kovasti, kun koulu vie tehokkaasti aikani, ja ollaan ystäväni kanssa muutamana vuonna tehty kalenterit toisillemme, joten en varmaan sitten toista kalenteria lähde tekemään. Kiitos kuitenkin kutsusta. :)

Pia - Piipero kirjoitti...

Hih, joo, Riemunoppa riemastutti mua kans sen verran, että olihan se pakko ostaa! Nauru tekee hyvää, ja pilke silmäkulmassa on kivampi elää! ;)

Pia - Piipero kirjoitti...

Mun mielestä sydänkama on jotenkin vaan niin symppiksiä - ollaan siis samoilla linjoilla. En ees tiedä onko toi jonkun tietyn valmistajan juttu, vai onko se vaan oman aikansa yleinen trendi...!?