torstai 1. toukokuuta 2014

Askartelupirtti Murikka-opistolla

Tervehdys.
Pakkohan munkin on tehdä kirjoitus askartelupirtistä.
Niin kivoja kirjoituksia oon muiden blogeista lukenut. :)

Kovin paljon ei mulla kuvia tuolta viime viikonlopulta 25.-27.4. ole, mutta jotain fiiliksiä kuitenkin.Ensin seikkaillaan vähän ulkona:

 Perjantaina jo saavuttiin Äidin kanssa Murikka-opistolle, ja huoneeseen asettumisen jälkeen vietettiin aikaa tekemällä pieni kävelyretki ympäristössä. Koska kyseessä on Metalliliiton paikka, oli siellä paljon metalliteoksia siellä täällä. Tämä pöllö oli ihan pakko kuvata, oli niin sympaattinen.


 Rannassa otin kuvia järveltä ja auringosta. Isoista kivistä tehty polku johdatti rantasaunan kautta järvenrantaan, jossa laiturilla aurinkotuolit odottivat vielä käyttäjiään. Tuohon voisi kyllä hetkeksi istahtaa auringosta nauttimaan.


 Taas havahduin toteamaan kuinka kaunis luonto meillä suomessa on. Kirkas vesi puhtaissa järvissä. On se aika hienoa.


 Hashtag selfie xD Hoho!
Pakkohan oli itsestä ottaa kuva aurinkoisella laiturilla. 


Sitten kuvia varsinaisesta tapahtumapaikasta, palloiluhallista, joka oli nopeasti saatu muutettua askartelun mekaksi! >_< hehe.

 Jokuset yrittäjät olivat jo ehtineet laittaa paikkoja valmiiksi perjantaina. Toiset saapuivat paikanpäälle alkuillan aikana. Heitä moikkailtiin ja hiukan autettiinkin kuorman purkamisessa. Siitä tuli parempi kuin hyvä mieli.

Näin se siitä sitten lähti liikkeelle, lauantai aamupäivällä. Alkuvaiheessa kamppeet oli vielä aika hyvässä järjestyksessä. Tohinan ja tapahtuman edetessä tavaratkin alkoivat lähteä valloilleen, niinkun mielikuvituskin.

 Tässä Riinan ja Erjan pöytä lauantai-aamupäivällä.

Ja tältä puolestaan askartelupöydät näyttivät lauantain myöhäisiltana.
Ihanaa kun sai askarrella myöhään! Klo 24 me kuitenkin, Minä, Äiti sekä Sanna lähdettiin lopulta nukkumaan. 

Näin puuhakasta ja hyväntuulista porukkaa Murikka-opiston palloiluhallissa oli lauantai-iltana.


 Sunnuntai-aamu jatkui korttien parissa. Ja klo10 siirryttin, Äiti ja minä, Emmon Art Journaling kurssille. Ilmoitin Äidin sinne yllätyksenä, vähän niinkuin kiitoksena monista kivoista jutuista ja hiukan ehkä tulevaa äitienpäivääkin silmällä pitäen.

Tässä Emmo aloittelee kurssia, ja esittelee omaa Art Journal -vihkoaan. Pääsin tutustumaan pan pastel -värejä sekä gelliplatea akryylimaalien kaverina. Ihastuin molempiin valtavasti ja Heinikalta ostinkin heti neljä eri sävyä pan pastelleja. Gelliplatea joudun vielä harkitsemaan.. ja haaveilemaan. ;)


 Hauskaa jälkeä gelliplatella. Tää oli ensimmäinen kokeiluni, ja viiminen kuvani kurssilta. Iski kova draivi (tai Raili -kuten lauantaina ilmoille syntyneen väärinkuulemisen tuloksena keksimme), ja loppuaika kurssista menikin innostuksen kanssa sekoillessa! 
 Kiitos Emmo mahtavasta kurssista!


Lopulta koitti sunnuntaina se hetki, kun piti alkaa kerätä kamoja kasaan ja heittää hyvästit tapahtumapaikalle, ystäville ja uusille tuttaville. Halaukset ja vilkutukset vaihdettiin, ja matkalaukut napattiin kainaloon ja lähdettiin kotimatkalle.Kiitos kaikki. Kiitos Murikka, Anun Putiikit, Heinikka, Dekorette, Belles, Paperilohikäärme, Teippitarha, Hobby rummet, Kreatina, Paperella. Sekä Kiitos Emmo ja muut kursseja järjestäneet - vaikken muille kursseille osallistunutkaan.
Kiitos uudet tuttavat, rakkaat ystävät!

Kiva kun kävit kylässä, Piiperryksiä lukemassa.
Olisi ihanaa jos jättäisit kyläilystäsi kommentin, jotta löydän vastavierailulle.Love, Pia

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus. Jätin oman kamerani valitettavasti kotiin ja vähän näin jälkeenpäin harmittaa! :) Oli tosi kiva tavata!

Pia - Piipero kirjoitti...

Kiitos Milla. :) Kiva kun kävit, ja oli tosiaan ihana tavata pirtillä. Toivottavasti tavataan toistekin! ^^

Vihrean talon unelmat kirjoitti...

Näitä juttuja on aina kiva lukea vaikka ei itse olisi edes ollut paikallakaan. Niin kuin en nytkään ollut...vain haaveissani olin mukana :)
Ehkä... ehkä vielä joskus minäkin pääsen mukaan...:)

Riikka Kovasin kirjoitti...

Kiva postaus :) Linkkasin omaan blogiini, siihen Pirtti postaukseen :)

Pia - Piipero kirjoitti...

Toivottaavasti vielä jossakin tapaamisessa Vihreän talon unelmiakin päästään moikkaamaan. Kävin myös vastavierailulla. ^_^

Kiitti Riikka, mun olikin tarkoitus sulle vinkata tästä, mutta unohtus. Kiva kun sä oot aktiivinen! :)

Anski kirjoitti...

Ihana postaus ja kivoja kuvia! Harmittaa ettei ite muistanut ottaa kuvia noista metallieläimistä. Taidankin napata sulta tuosta muutaman kuvan talteen, jos vaikka innostuu skräppäämään tapahtumasta jossakin välissä. Oli kyllä kiva tavata ja jutella! :)

Tarkku kirjoitti...

Aivan mahtava postaus tapahtumasta, kävelyretkestä alkaen.
Onneksi mulla on edes tuosta pöllötyksestä kuva kamerassa tallessa ;)
valitettavasti muuta en kuvannut.