lauantai 13. huhtikuuta 2013

Viime päivien kuulumisia

Heippahei.
Päätin jakaa vähän kuvia nyt siitä, mitä viime päivinä on tapahtunut, kun en ole oikeen ehtinyt käsitöitä tehdä, tai askarrella. Niin ei oikeen oo mitään uutta jännää esiteltävänä. Mutta pala elämää - sitä löytyy aina. Kuluneen viikon maanantaina intoudun kaupan vihannesosastolla ostamaan bataattia, lanttua, perunaa ja porkkanaa. Halusin kokeilla tehdä kasvissosekeittoa. Oi kun siitä tuli hyvää. Mausteeksi laitoin soseutettujen juuresten lisäksi kermaa ja metsäsieni tuorejuustoa. Herkkua. Ja ciabatta-leipää tietenkin sen kanssa. nam nam.


 Ostin sipsipussin. Ihan tieteellisessä mielessä vaan. Tai toki myös tutkivassa ja kehittävässä mielessä. Aloitin nimittäin vihdoin opinnäytetyöni, jonka päämateriaalina toimii sipsipussit. (lahjoituksia otetaan vastaan)


 Torstaina kävin silmälääkärissä. Tämän näköisenä palasin sieltä kotiin. Sain siis jälleen ikkunalasit joissa prismakalvo. Eli toisin sanoen leikkaukseen tähtäävä karsastushoito taas käynnissä.
Tätä edeltävänä päivänä, eli keskiviikkona, kävin hammaslääkärissä poistattamassa yhden viisaudenhampaan, johon oli tullut reikä. Siitä en sit kumminkaan kuvaa ottanut xD Ähhähä!
 Eräästä halpakaupasta tarttui mukaan yks kerä uutta lankaa. oliks tää nyt sit puro batik... halusin tehdä ei-villaiset sukat kevääksi/kesäksi. Kivaa väriä ainakin tää lanka. Ja hauska neuloa välillä jotain muuta kun perus sukkalankaa. Nää sukat teen kärjestä ylöspäin. Myös pikku-ukko on palannut luokseni. Herra oli äidillä hoidossa kolme viikkoa. Tänä aamuna käytiin sateessa kävelyllä ja herraa suorastaan potutti. xP

 


Tällasia mulle kuuluu. Nyt ois tarkoitus koulutöiden lisäksi tehdä juttuja myyjäisiä varten. Koululla, Hämeenlinnassa Lahdensivun kampuksella on 4.5. Toukotori - myyjäistapahtuma. Sieltä löydyn muutamien kavereiden kera.

Myös 20.4. on odotuksen arvoinen pvm. Silloin suunnataan äidin ja ystäväni Miian kanssa Intohimona Skräppäykseen - VIHDOIN!

love, Pia

2 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Sosekeittosi näyttää namilta! Sää näytät omakuvassa niin mielensäpahoittaneelta Pörtsyltä:( Enkä yhtään ihmettele jos Elmeri-herraa potutti sateessa lenkkeily,mut kiva sadetakki hänellä :)Siis kudot sukkaa kärjestä ylöspäin...en ol ikinä kuullutkaan.Onk se joku uus juttu, vai mikä,mistä tuli mieleen???

Pia - Piipero kirjoitti...

Voi Kiitos Arja :) Kiva saada noin kiva kommentti. Toi sosekeitto oli kyllä tosi namia. Olin tosi tyytyväinen saavutukseeni. Saahan tollasia keittoja kaikkia valmiina vaikka millasia mutta toi oli kyllä parasta mitä oon ihan just syöny.
Vähän oli mielensäpahoittanut olokin kun rillit taas naamalle päräytettiin. :(
Ei toi sukka kärjestä ylöspäin mikään ihan uus juttu oo (?). Mutta varsin kiva tehdä, ja saa vähäisenkin lankamäärän varmasti riittämään ku varresta tulee sit sen mittanen ku tulee! ;)
Tässä linkki ohjeeseen jota Mä käytän:
http://www.ullaneule.net/0305/neuvot_sukka_varpaista.html