keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Isoveli hyppäsi puikoille

 Isoveli on kiva lanka. Sitä kehutaan hyväksi langaksi koululaisille. Se on paksu, pehmeä ja suhteellisen nopsakkaa neuloa. Noh, mä nyt kumminkin pidän itteäni jo pikkuisen alottelijaa taitavampana (vaikka en mitään isompaa vaatekappaletta olekaan vielä tehnyt) ja silti tykkään Isovelistä oikeen kovasti.


Tää vihreänsävy on ihan mun lemppari.
Aivan mahtava ja niin mun värimaailmaani. ^_^

Kaikenlisäksi näitä Isoveli:n sävyjä oli talvella niin mahtavia sävyjä tarjolla. Noista keväisistä pastelli-sävyistä en kyllä innostu pätkän vertaa. Ei Miami Vice oikeen sykähdyttänyt aikoinaan, niin ei kyllä sykähtele nytkään. xD No se siitä.


lankaa puikoilla. puikkoja langoilla.
Tuntuu että voisin kuvata kutimia aina vaan. <3


Ihanista sävyistä paiskasin muutaman värin jo alkutalvesta puikoille ja väänsin itelleni pipon.
Kaveri piti piposta ja lupasin hällekin vastaavankaltasen vääntää. Noh, päivät kun on lyhyitä ja ei noi viikotkaan kauaa oo nyt tässä elämässä kestäneet, joten pipo on vähän antanut odottaa itteään. Onneks vielä on sopivan viileää ja kylmä tuuli, että voin rohkeasti värkkäillä pipon valmiiksi ja vielä se kai ehtii kaveriakin lämmittämään.Tältä se siis näytti tänään, jossakin vaiheessa:
Tämmönen projekti.
Käytössä musta, pinkki, harmaa, vihreä ja petrooli.

Edellisestä vastaavankaltaisesta piposta tein kans "vaan" tällasen vaihe-postauksen. Vielä aion kuvata molemmat pipot ja tehdä siitä ihan oman postauksen. Jotta näkyy sitten jotain valmistakin käsityötä - ettei kaikki oo aina keskeneräistä. 

On vaan niin kiva kuvata vaiheessa olevia töitä, valmiina niitä tulee sit vaan käytettyä! ;)


 
Love, Pia

2 kommenttia:

Hilmukka kirjoitti...

Hih! ;) Kiitos vielä tosta piposta, se on niin hieno. :)

Pia - Piipero kirjoitti...

<3 Kiva kun tykkäät. :) Tarvii vielä kameralle tallentaa meidän kummankin pipot! ^_^