torstai 12. kesäkuuta 2014

Valmistujaiskutsuja ja ystävän yleiskissa

Nyt on ollut kovasti hommaa valmistujaisiani valmistellessa.
Huomenna 13.6. kun olen sitten virallisesti Ohjaustoiminnan Artenomi (AMK)! Jes!
Viime lauantaina oli ns. lastenkutsut, eli kaverit. Samassa yhteydessä vietettiin Rauman parhaita festareita, eli Klustermusta.
Tulevana sunnuntaina on sitten tämä "virallisempi" juhlatilaisuus. Eli ns. aikuisten juhlat, jonne olen kutsunut perheen ja sukulaisia sekä läheisiä ystäviä.

Kutsuja tein jokusen, kaikki eivät ole samanlaisia, koska oli mielekkäämpää askarrella pieniä eriä. Suurimman osan näistä tein Tarun järjestämässä Rauman askartelutapaamisessa Uotilan sinisellä koululla 24.5. Paikalla oli jälleen paljon tuttuja, rakkaita askartelijoita, sekä Rita Dekoretten vilkkaasti uusiutuvan ja laajenevan valikoiman kanssa.
Näitä ensimmäisiä tein viisi kappaletta.
Vaalea korttipohja johon väritin violetilla panpastel-värillä maskin läpi nuolikuviota. Lisäsin tähti-maskilla struktuuripastaa kulmiin ja pastan kuivuttua lisäsin hieman oranssia leimaväriä tähtiin edelleen maskin läpi. Teksti on ensin leimattu oranssille kartongille irtokirjaimilla, ja sitten omakätisesti leikattu saksilla. Timantteja kulmiin ja thats it.

Toinen erä koostuu vain kahdesta yksilöstä.
Aluksi pohjalla on struktuuripastalla ja maskilla tehty ristikko, jonka jälkeen suihkin Tarulta lainaamaani oranssia mistiä tuomaan väriä muuten niin vaaleaan korttipohjaan. Läiskin pohjalle, oranssin päälle valkoista Distress Stain:ia, jolla saa hauskoja musteläiskiä. Leimasin ison kukkas-kuvion harmaalle kartongille ja leikkasin irti omakätisesti saksilla. Alakulmaan stanssasin samasta harmaasta kiekuran, myös teksti on tällä kertaa stanssattu.
 


Tässä vastaavanlainen mustana versiona.
Tästä oikeastaan tuo äskeinen versiokin sai alkunsa. Mustia korttipohjia kun ei vaan sattunut mukana olemaan kuin kolme, niin jatkoin viiden sarjan noilla äsken esittelemilläni vaaleilla/oransseilla. Tämä kortti on tehty käytännössä aivan samalla kaavalla, vain oranssi misti puuttuu.
 Kumpi näistä jälkimmäisistä miellyttää sun silmää enemmän?


Kiitos vierailusta, tule uudestaankin. Varmaankin taas hiukan aktiivisempaa päivittelyä on luvassa täälläkin, kun pääsen näistä valmistujaisjuhlimisista. Sitten on taas aikaa puuhastella, kuvata ja kirjoitella.

Meinasin unohtaa, kuvasin ystäväni naapuruston yleiskissaa tuossa päivänä aurinkoisena jonakin... Hän oli oikein seurallisella päällä ja antoi mun napsutella kameran kanssa samalla, kun auringossa kylpi.


love, Pia

3 kommenttia:

Minna Enqvist kirjoitti...

halusin vain sanoa, että PALJON ONNEA!!!!!

Sari kirjoitti...

Mahtavaa! Onnea valmistuneelle!

Sari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.