maanantai 4. tammikuuta 2016

Joulupaketteja

Pienet joulumuistamiset värkkäilin naapuriystäville.
Korttelijoulussa ostin Hilmalta hänen tekemänsä tiskirättejä pakettiin laitettavaksi.
Lisäksi laitoin pakettiin itsetehdyn joulukortin ja kaksi kynttilää nätisti pakattuna.
(kynttilöistä en vaan näköjään tajunnut kuvaa ottaa, harmi)Hilman neulomien tiskirättien etikettilapun hinnan päälle laitoin pari sydäntarraa eikä kukaan koskaan voi ikinä arvatakaan että siinä kohtaa on tuotteen hinta ollut! <3

Samalla periaatteella, mutta vähän eri sävyillä tehdyt joulukortit meni naapureiden pussukkapaketteihin. Tiskirätit pakkasin pieneksi nyytiksi myös.

Käytin näihin kortteihin Askartelupirtin askartelukirppikseltä huhtikuussa ostamaani kuusistanssia ja Riina ystävältäni lainaamaani hiutale boordileikkuria. :)

Ruudullisiin paperipusseihin pakkasin nämä, ja tosiaan pari kruunukynttilää jonka vuoksi pussin jouduin tällälailla vinottain sulkemaan. Mut aika kiva! :D


Erääseen pakettiin puolestaan piilotin kaksi kirjarasiaa.


Tällaiset (kuva suurenee klikkauksella)
Norsu on noista pienempi ja kirahvikirja on isompi.


Erittäin hyvä ystäväpariskuntani kävi African Masai Maralla v.2014 ja se oli heille ikimuistoinen matka valokuvineen kaikkineen. Siksi nämä "Africa" kirjat nähdessäni innostuin lahjahankintaan.Pienemmän kirjan sisään piilotin nätisti (öh..) pakatun saatekirjeen jossa kerroin lahjan saajalle ajatuksistani. Mielikuvittelin nimittäin, että he voisivat tehdä tämän kirjan sisään kuva-albumin kuvista joita matkallaan ottivat.

Isomman kirjan sisään puolestaan jemmasin pari kynttilää (jotka on muuten paketoitu toisiinsa samalla tavalla kuin naapurien joulupaketteihin laittamani kynttilät) sekä tummaa suklaata, merkkiä josta tiedän heidän pitävän.


Uskon onnistuneeni tän ajatuksen kanssa, sillä meillä meni aika hauskasti afrikka-ajatus yksiin joululahjoissamme. Häneltä sain nimittäin pöytäkalenterin jossa kuvat olivat näitä nimenomaisia Masai Mara:lla otettu Afrikka-kuvia. Hihii! Siitä tulin onnelliseksi.


Nyt alkaa melkein olla jo joulufiilistely paketissa.
Mutta...

Joulukuusiviikset ansaitsee kuitenkin päästä julkisuuteen!

Eteläänkin on nyt tullut talvi ja hieman jopa lunta. Se on kivaa.
Mukavaa viikkoa kaikille.Kiitos,
Pia2 kommenttia:

Tarkku kirjoitti...

Aivan ihana postaus jälleen sulta. Hyvinhän tää joulun loppufiilistely sopii näin loppiaisrn aikaan meille luettavaksi. Niin ja koska vkonpäästä on Nuutinpäivä (13.1.) ei ole ollenkaan huono ajoitus noille kuusiviiksillekään nyt.
"Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti poies viepi." Että silleen!

Pia - Piipero kirjoitti...

Kiitos kommentista ja vierailusta! :)
Mielessä on ollut että loppiaiseen asti voi ihan pokkana postailla jouluhommia - mutta en muistanut että loppiaisesta on nuutinpäivään vielä jonkin verran aikaa. Joten taidan ihan hyvällä omatunnolla nuutinpäivään saakka fiilistellä. ^_^