tiistai 29. joulukuuta 2015

"I did it, whatever I did."

Mun oli tarkoitus kirjoitella kuulumisia ja laittaa muutamia kuvia kun on ollut niin kiva ilma nyt kahtena päivänä, että me ollaan Elmerin kanssa käyty metsässä pikkukävelyllä.
Kuitenkin kun avasin koneeni ja facebookin tuossa hetki sitten, iski naamalle uutinen josta ensin ajattelin että "onpas jollain otsaa levittää moista potaskaa - ei naurata, justhan Motörhead oli keikalla suomessakin ja Lemmylläkin oli syntymäpäivä."
Eipä ollut potaskaa, eikä ees huono vitsi. 

R.I.P. 
Mr.Kilmister


En tiedä onko Lemmy oikeasti näin sanonut, mutta se on "fuckin well said" ja noin pitäis meidän kaikkien ajatella ja elää. (öö.. no en tota alkua tarkoita ihan niin kirjaimellisesti, vaan tarkoitan että jokaisen tulisi seistä tekojensa takana eikä kokea tarvetta piiloutua minkään taakse)

Oli ihan hilkulla etten itsekin lähtenyt äkkiseltään katsomaan Motörheadia Hartwallille itsenäisyyspäivänä, mutta iloinen olen siitä että avomieheni ystävänsä kanssa lähti. Ja erityisen iloinen olen siitä että sekä veljeni että "veljeni" olivat katsomassa legendaa. Tiedän että sitä keikkaa eivät tule unohtamaan ikinä, eikä varmaan muitakaan näkemiään Motörhead -keikkoja
Näin oli Motörhead twiitissään mm. sanonut:

"We will say more in the coming days, but for now, please...play Motörhead loud, play Hawkwind loud, play Lemmy's music LOUD.
Have a drink or few."


Myös Michael Monroe on twiitannut aiheesta useaankin kertaan mutta tää on mun mielestä aika koskettava:Isän kanssa katsottiin Tapaninpäivänä ja sunnuntaina heavyn historiasta kertovaa dvd dokumenttia ja Lemmykin siinä joissain kuvissa ja maininnoissa käväisi.
Todettiin vaan että hieman nuoremmalta näytti.

Elämä on.
Palataan niihin ulkoilujuttuihin myöhemmin.
Nyt soitetaan sitä Lemmyn musiikkia..kovaa!Kiitos,
Pia

Ei kommentteja: